Welkom bij het klantentevredenheidsonderzoek van de Provence Designer Outlet. We waarderen uw eerlijke feedback en het feit dat u de tijd neemt om onze enquête in te vullen.

Na afronding van deze enquête heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze maandelijkse loterij van Provence. Om de algemene voorwaarden voor de loterij te bekijken, klikt u op de link onderaan de pagina.

Voer de volgende informatie over uw bezoek in:

/ /

McArthurGlen hecht veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. We zullen de informatie die u ons tijdens deze enquête verstrekt alleen voor interne onderzoeks- en analysedoeleinden gebruiken en we zullen deze niet zonder uw toestemming gebruiken (of met derden delen) ten behoeve van marketingdoeleinden. Bekijk ons Privacy- en cookiebeleid hier voor meer informatie over hoe we uw gegevens verwerken.

U kunt alleen aan de loterij van dit klantonderzoek deelnemen als u ten tijde van het invullen van deze enquête in Frankrijk verblijft. Als u de enquête invult vanuit een ander land dan Frankrijk, dan vinden wij uw feedback nog steeds belangrijk, maar komt u helaas niet in aanmerking voor deelname aan de loterij.